3 tips til, hvordan du finder det perfekte iPhone cover

3 tips til, hvordan du finder det perfekte iPhone cover

januar 10, 2022 Slået fra Af admini

Hvis du går op i lækkert og praktisk kontortilbehør – såsom den ergonomiske mus – er der også en stor sandsynlighed for, at du har investeret i en smartphone. Har du eksempelvis givet flere tusinde kroner for en iPhone telefon, bør du naturligvis også passe bedst muligt på den. Vi gætter på, at den til tider lever en lidt hård tilværelse i diverse tasker – samtidig med at den af og til er nede at kysse gulvet.

Den bedste løsning er at investere i et slidstærkt iPhone cover, så din telefon får den bedste beskyttelse. Her får du 3 tips til, hvordan du finder det perfekte iPhone cover. Det handler i bund og grund om at vælge den modeltype, der passer bedst til dine individuelle behov – og tilføjer et personligt touch.

Sæt dit eget personlige præg på mobilcoveret
Købet af en iPhone signalerer, at du går op i kvalitet og et lækkert designudtryk. Design dit eget iPhone cover, så den får det udseende, der bedst matcher din personlighed. Det kan være, at du vil have et cover med zebrastriber, blomster eller en helt klassisk nuance som sort, der understreger telefonens elegance. Du vælger kort sagt selv, hvilket look du vil give din telefon.

Vælg den type beskyttelse, der passer dig bedst
Et iPhone cover er ikke bare et cover. Det kan fås i en lang række forskelligartede designs, så design dit eget iPhone cover ud fra, hvilken type beskyttelse der passer dig bedst. Du kan bl.a. vælge flip covers, hvor du både beskytter fronten og bagsiden af telefonen, ligesom du kan vælge mellem kategorier som back covers og TPU covers. Mens back covers udelukkende beskytter telefonens bagside, er TPU coveret et transparent frontcover, hvor du således kan bibeholde telefonens designudtryk.

Overvej en smart alt i en-løsning med cover og pung
Du kan med fordel vælge et cover, der også kan fungere som pung. Bl.a. flip covers har små lommer på indersiden, hvor du kan opbevare diverse kort, både medlemskort og betalingskort. Den store fordel er her, at du helt kan undgå at skulle tage pungen med i byen. Perfekt valg, hvis du medbringer en mindre taske på byturen – eller blot har det bedst med at skulle holde styr på færre ejendele, når du er på farten. Der findes også covers med integrerede punge, som via magneter kan klikkes af og på.