Brugen af massageudstyr kan modvirke museskader fra kontorlivet

Brugen af massageudstyr kan modvirke museskader fra kontorlivet

juli 24, 2021 Slået fra Af admini

Arbejder du også med at sidde på kontor, og har du prøvet at have udfordringer med musearm? Musearm kendetegnes ved, at man får begyndende smerter i højre arm, håndled eller skulder. Det kan være rigtigt ubehageligt, og hvis det bliver meget slemt, så kan det også betyde, at man faktisk ikke rigtigt kan arbejde mere. Men hvad kan man så selv gøre for at sørge for, at man ikke for musearm? Du kan f.eks. bruge det rigtige massageudstyr.

Hvorfor opstår musearm?

Men det er måske rart først at vide, hvorfor musearm overhovedet opstår til at begynde med. Det kan faktisk være svært helt præcis at sige, hvorfor der er nogle, der får problemer med musearm. Det er dog alligevel meget almindeligt, at man får det af at sidde i mange timer foran computeren og laver ensformigt arbejde. Det er også derfor, der er nogle, der kalder musearm for ”kontorarm”. Symptomer på musearm kan være træthed i skulder og arm, nedsat grebsfunktion, stivhed i skulder og/eller albue, generelt ondt i nakke, skulder, håndled og arm.

Det er musen, der er fjenden

En af grundene til at man kalder det for ”musearm” skyldes også, at det ofte er computermusen, der er fjenden. Når man bruger computermusen, så holder man nemlig armen i en unaturlig position, og hvis man holder armen i denne position i lang tid, så kan armen blive stresset, hvilket der kan medføre musearm.

Hvad gør man mod musearm?

Men hvad kan man så gøre, når man har fået musearm? Du kan starte med at bruge det rigtige massageudstyr til at massere din arm med. Det kan godt være, at det gør lidt ondt til at starte med, men når du har vænnet dig til det, så vil du sikkert blive rigtig glad for at bruge massageudstyr. Det er irriterende at have ondt i armen, og hvis man skal fortsætte med at arbejde på kontor, så er det meget vigtigt, at man sørger for at passe på sin krop. Det er nemlig ikke kun fysisk hårdt arbejde, der er hård ved kroppen. Det kan kontorarbejde også sagtens være.