Hvad er Axie Infinity?

Hvad er Axie Infinity?

januar 4, 2022 Slået fra Af admini

Axie Infinity er i dag et af de mest populære blockchain spil overhovedet. Det er inspireret af det helt vildt populære og klassiske japanske spil Pokemon. Axie Infinity er et meget varieret og åbent spil. Gameplayet er meget fleksibelt, så man kan lave lige præcis det som man selv synes er sjovt. Selve spillet fungerer ved, at man køber sig ind i spillet. Man skal købe 3 Axies, som er en slags mæledyr af en art, som man så har inde i spillet. Axies er en NFT. Man kan så kæmpe mod andre Axies i spillet, men man kan også handle sine axies internt med andre spillere i spillet.

Blockchain gaming er det nye

Blockchain gaming er i dag blevet meget populært. Der er flere og flere, som spiller det hver dag, hvilket måske skyldes, at der de seneste par år er kommet et markant øges fokus på kryptovaluta. Både priserne, men også forskellige kryptovalutaer er blevet øget markant, samtidig med at interessen er steget helt vildt. Blockchain gaming går basalt set ud på, at man spiller et spil, der indeholder elementer fra blockchain teknologier. Disse teknologier er ofte baseret på forskellige kryptovalutaer.

Pay-to-play-to-earn modellen

Spillet er bygget op omkring en model, som man kalder pay-to-play-to-earn. Det betyder altså, at man skal købe noget i spillet, hvilket i dette tilfælde er de her Axies. Man kan så spille spillet med dem ved at tjene penge. Man kan tjene penge på forskellige måder i spillet. Mn kan kæmpe mod andre og derved vinde noget. Man kan også handle internt med sine Axies med andre spillere. Her kan man så bytte en Axie for en anden, hvis man tror den anden vil blive mere værd med tiden. Det er der rigtig mange der gør, da de kan tjene mange penge på dette.

Firmaet bag spillet

Spillets eksplosive stigning i popularitet og brugere har hjulpet firmaet bagved rigtig meget. Firmaet hedder Sky Mavis og har tjent flere millioner på spillet. Indtil nu har spillet indtjent omkring 700 millioner dollars. Man satser på at nå en milliard inden året er omme. Der er omkring 2 millioner spillere, som er aktive på platformen. I april var der kun 38.000, hvilket selvfølgelig også fortæller noget om hvor stor interessen har været her på den seneste tid.

Hvad er en NFT egentligt?

En NFT er noget, der er blevet meget populært den sidste tid. Det er basalt set egentligt et digitalt dokument. Det kan være forskellige ting, måske et billede eller et kæledyr, som man ser i Axie Infinity. En NFT giver en person retten til at eje lige præcis det dokument. Her prøver man at gøre op med de evige kopiering af ting på nettet, hvilket selvfølgelig også leder videre til, hvorfor man ikke bare kan kopiere et billede i stedet for at købe det. Princippet kan sammenlignes lidt med et maleri, hvor man også meget hellere vil eje originalen end en kopivare af det originale billede. Køb Axie Infinity lige her.