Når der skal ske noget nyt på kontoret

Når der skal ske noget nyt på kontoret

maj 25, 2022 Slået fra Af admini

Har du brug for at få opfrisket miljøet på kontoret?

Måske har kontormiljøet, hvor du arbejder, længe været gråt i gråt, hvidt i hvidt, eller bare bare samme kedelige eller måske alt for invaderende og skrappe farve alt for længe. Det ser måske heller ikke så kønt ud længere. Kort fortalt: der trænger til at blive frisket op.

Så er det en god idé at gå ind på den grønne markedsplads og kigge efter noget diffusionsåben maling eller måske noget naturmaling. Dine kollegaer og din krop vil takke dig for det valg. Det giver nemlig et godt indeklima, og samtidig er det et godt og miljørigtigt valg, som er en del af bevægelsen hen imod den grønne omstilling.

Måske er det ikke dig, som står med den endelige beslutningstagen, men derfor kan du jo godt bruge din indflydelse på beslutningen. Her må man prøve at gøre sin indflydelse gældende.

Grønne farver

Grønne farver er skønne. Det er altid et godt valg at få malet en dejlig og behagelig grøn nuance på væggene, eller måske blot en væg, på kontoret og på arbejdspladsen. Det frisker op, og det giver skønne og gode associationer om at være udenfor.

Mange savner måske udelivet, sommeren eller bare det at være ude at vandre og se noget fri og ikke modificeret og styret natur omkring sig. Potteplanter, store og små, er naturligvis styret natur, men det er bedre end ingenting. Så det giver også meget at sætte nogle potteplanter op.

Sådan frisker du op på kontoret

  • Find en plante eller flere og sæt dem rundt omkring. der er rigtig mange gode og smukke planter derude i alle alle mulige former, og det er jo ikke fordi, at kontoret skal ligne en jungle, men med et par planter vil det ændre væsen fra noget lidt køligt til noget meget mere spændende og naturligt stimulerende, hvilket vil gøre virkelig meget godt for hele atmosfæren på kontoret.
  • Få malet væggene i behagelige farver med sund naturmaling
  • Tænk på hvad du selv tager på. Du er nemlig også en del af kontormiljøet, og du kan friske op i dig selv ved at have nogle dejlige farver på og dukke op på arbejde nyvasket og med en dejlig blid og behagelig naturlig duft.
  • Åbn vinduerne et par gange om dagen og sørg for at få frisk luft ind. Det letter tankerne ikke at skulle tænke i tung og stillestående luft.
  • Tænk over lydniveauet på kontoret. Det er rart, at der ikke er støjforurening på kontoret.
  • Undgå at tage al for stærk og invaderende parfume på. Det generer duftmiljøet for de andre og måske i sidste ende også for dig selv.