Teambuilding styrker jeres sammenhold

Teambuilding styrker jeres sammenhold

juni 20, 2021 Slået fra Af admini

At arrangere teambuilding øvelser på jeres arbejdsplads, skole, fritidsaktiviteter og klubber er en rigtig god ting, ikke kun for den enkelte men for hele holdet. Det styrker alle og alle får gavn af udbyttet. Teambuilding er med til at I lærer hinanden bedre at kende, at I bedre kan komme konflikter og at I i det hele taget forstår hinanden bedre. Resultatet er ofte at man har mere forståelse og empati for de mennesker, man er sammen med.

Forskellige øvelser kan laves

 

Man kan lave mange forskellige teambuilding øvelser – en del af dem handler om at klare nogle opgaver sammen, løse en udfordring og lægge en plan for at opnå noget. Teambuilding kan foregå både indenfor og udenfor og kan være i helt små hold og i større hold. Det vigtigste er, at man er åben og villig til at lære andre mennesker at kende på en ny måde og også lære sig selv bedre at kende, det kan for eksempel gøres i Ringkøbing, hvor der er flere steder teambuilding kan arrangeres og foregår.

 

Du bliver klogere på teamet og på dig selv

 

Nogle tror at det kun handler om sjov, eller kun handler om konkurrence holdene imellem – men i virkeligheden handler det også meget om, at du skal lære dig selv bedre at kende. Hvorfor reagerer du som du gør? Hvorfor er din adfærd på den måde? Hvorfor bliver du nærtagende eller provokeret? Det, du skal lære er, at det ikke altid handler om hvad de andre har gjort galt eller sagt, det handler lige så meget om hvordan du selv opfatter tingene og dine egne handlemønstre, så i bund og grund handler teambuilding lige så meget om at blive klogere på sig selv.

 

Hygge og afslapning

 

Efter en lang dag med teambuilding er det en god idé at slutte dagen af med et socialt samvær, hvor alle samles og spiser sammen. Måske et underholdende indslag i løbet af middagen, men alt i alt handler det om at finde sammen og få det bedste ud af det. Det er en rigtig god idé at få samlet op på de ting, der er sket i løbet af dagen og få talt om det, så man kan få det vendt og drøftet. Når man kommer tilbage til hverdagslivet, er det meningen, at man skal tage tingene med sig og få det implementeret i hverdagen og forhåbentligt styrker det jeres fællesskab og jeres resultater.

 

Så hvis I gerne vil have styrket sammenholdet – og samtidig få en god oplevelse, så kan det klart anbefales at tage på et teambuilding-kursus sammen. Så vil I komme styrket hjem – både individuelt og som en samlet gruppe.

 

God fornøjelse med øvelserne og hyggen!